-


GOTT NYTT ÅR!

Inte haft tid med bloggen nu i veckan, skönt ändå. Spenderat tiden tillsammans med älsklingen, Issa och många fler. Idag blir det HAFFLAAAAAAAAAA woopwoop vi hörs nästa år! ;)Bilder från juuuuul

Kom nyss hem, sov ju där inatt. Mycket mysig jul måste jag säga! Nu är det bara nyår som väntar.


Ops, ser mega ut.


Julafton!

Nej men god jul! Haft en underbar dag tillsammans med släkten och har fortfarande. Sover här hos min kusin inatt, väldigt mysigt. Precis kollat på Avatar osv ska säkert lägga mig snart. Men nu har jag inte tid att skriva mer. Bilder kommer imon, köss

Merry x-mas

Åkte hem till Issa igår. Blev en go kväll, älskling följde med mig hem också så sov han här. Var hos henne nyss också med lite folk, väldigt mysigt. Det som suger just nu är att jag har noll julkänsla, fortfarande hosta, och hör ingenting på mitt vänstra öra? Gött säger jag bara. Julen firas iallafall i fjärås tillsammans med släkten, det blir väl myspys.

MADDAFACKA DET ÄR LOV

Go morgon bredvid min efterblivna emma! Love you. Kollade på Beck med lite chokladbollar igår, myspys. Nu är jag hemma och har duschat och fixat mig osv, så nu ska jag rulla iväg för att träffa Issa. Seeeyou!Degar hos denna bruden inatt yo


Snö!Men ser man på, lite snö från skyn däruppe tittar fram! Nej men så trevligt. När kommer den försvinna? Hm, tippar på en timme kanske.. Kom precis in, tog en liten runda med emmis och alex. Ska redan hoppa i säng så jag iallafall ska försöka få lite sömn denna underbara natt. Eller?13 månader.Hade 13 månader med mitt hjärta igår.
Så åkte hem till honom efter att jag var på julbasar på min gamla skola med Amanda & Thea. Väldigt mysigt var det! Stackarn fick inte sova nånting typ, har sån idiotisk hosta så jag nästan kväver mig själv känns det som.. Hoppas det går över snart iallafall! Känner att stressen börjar komma nu inför Jul & Nyår också! Men det ska väl bli kanon.

Helg med älskis.Åkte till fotbollsnatta i fredags med Emma och träffade massa gött folk. Efter det drog jag hem till min älskling för att sova där, han har ju mega stor säng nu! :D 195 hihihehe. I lördags så bara vi dega hos han ett tag sedan kom min mamma hem till familjen Romeo också, mycket mysigt. Åkte sedan hem till mig och softa sönder, checkade några OC avsnitt osv. Ska ta det lite lungt nu fram tills nyår, måste spara på krafterna! ;) Morgonen bestod iallafall av en gosig promenad och ett varm bad med babe. Så, allt jag hade på hjärtat. Puss

1 vecka kvar!

Nu ska jag & min älskling lira lite OC! Älskar honom mest av everything och han är bäst. Puss!

Fredag!

Ska börja fixa mig lite nu sedan drar jag till Lindome med emmis för att gå på fotbollsnatta med goingar som börjar kl 20-04.00, haha sjukt. Får se vart man tar vägen efter det, puss!Lite kär!

Älskar denna serien! Laddat ner första säsongen nu av fyra. Helt underbar.


Min torsdag!


Ungefär såhär var jag i morse.. Men blev glad sen iallafall för att jag nästan fick vg på mitt matteprov! Har alltid fått ig annars och fått göra omprov men mannen det går bra nu. Drog till gymmet efter skolan tillsammans med Nils Erik Svensson, grymt! Fredag imorgon iallafall och vi slutar skolan snart sen är det lov!!!!!!!! Sedan är det jul & nyår, fyfan vad underbart! 
Emma kom hit förut iallafall, vi lanade lite spel osv men fick zykooos så det slutade upp med att vi masserade varandra till Biggest looser och efter det kollade vi på jul Lotta på Liseberg. Awesome! Have a good night :)

Mange bjuder!