Denna killen asså..


Vaken om natten och drömmer på dagen

Fyfan, knappt sovit nånting inatt plus att dagen sugit stenhårt. Vart hur trött som helst med världens jävla mensvärk. Inte så himla skönt måste jag säga. Drog till Fashion House med Jenifer & Frida efter skolan och kikade runt lite, hittade ingenting dock. Är hemma nu och ska bara dega resten av dagen med något varmt på min mage och äta choklad.. Så skönt med helg imorgon!

Eh mums!
Boyfriend.

Never turn your back, Karma is a bitch.


I don’t chase after anyone, if you wanna walk out of my life I’ll hold the fucking door open for you

Storm?

Woho idag har det inte vart sådär festligt väder. Förstår inte hur det kan gå från typ 17 grader till 7 nästa dag och storm på det..
Hade iallafall utvecklingssamtal idag, gick helt okej enligt mig. Men nu har jag inte tid att skriva mer för ska käka glass och kolla på film, mumsfilibabba!

Hm ah, var ju väldigt vacker för två årsedan. Saknar iallafall håret......

Godnatt!

Fick bli en liten runda till Lindome med emmis förut, kolla på när grabbarna spelade fotboll osv. Inget mer än det har hänt idag typ. För övrigt så ska jag hoppa i säng nu för sov väldigt dåligt inatt, puss!


Underbart!

Skönaste vädret har det varit idag! Nu är verkligen sommaren påväg. 


Sleep tight!


Vilse i torslanda.

Jo kvällen om igår ska vi nog inte prata om, men det var väl helt okej. Skulle egentligen sovit där med allt folk vi kom dit med, men Felicia ville åka hem så vi drog hem till mig. Var hemma halv 4, rätt gött fick ju skjuts oallt. Jätte skönt väder idag har det varit, så grillade förut hos Lisa med Mathilda, myyyyyyycket gott!Young, Wild & Free

Ska snart dra mig och möta Lisa & Cissi så sätter vi oss på tåget med resten av alla människor och beger oss till Torslanda. Ingenaning hur kvällen kommer sluta men det blir väl skoj! :D PussSköna lördag!
Ska äta lite jordgubbar nu & njuta av det fina vädret vi har, samtidigt som jag taggar kvällen!

Fifäääääään va sjuka..

Blev en riktigt soft kväll igår! Kom lite mer folk än väntat menmen.. Var en kille som hoppade i sjön också med kalsonger och sedan la sig på brasan? Hm hur korkad var inte han då.. Felicia Duran är den sjukaste också.......Were Soldiers.

Okej? Fick världens ryck och typ hoppade runt i rummet och tog massa enormt fula bilder.. Väntar iallafall på Frida och Jenifer som kommer snart. Let the night begin.
Okej Fyfan va töntig jag var där..


15 GRADEEEER!

Satan i gatan vad skönt väder! 15 grader ute i SKUGGAN nu! Du milde.. Kom iallafall precis hem. Ska ta mig nånting att äta till ett avsnitt OC och senare kommer Jenifer & Frida hit så ska vi förfesta lite härhemma & ikväll går vi loss, som alltid! Gött äre


I don't get jealous when I see my EX with someone else, because my mom always told me to give my old toys to the less fortunate

Smile.


Springfeelings!

Fyyyyyyyyyyyyyyyyy vad fint väder det vart ute idag! Drog hem till Frida förut med Lisa och bara chillade gärnet för vi hade as lång håltimma. Svin skönt. Har också bestämt att jag ska gå upp 5 kilo fram till sommaren! Fyfan är ju som en liten pinne på 45 kg, måste ju ha något att grabba tag i liksom.. Hehe ah jo okej. Imorgon blir det iallafall party med goa människor! Grilla osv, jätte gott. Puss!