Avacado skit

Usch, gjorde världens grisigaste avacado smoothie igår, men ''nyttigt'' är aldrig gott :D Ska kötta benen på gymmet snart. Ha en fortsatt trevlig dag!
 

Trött söndag

Så jäkla trött och sleten efter gårdagen. Var ute på krogen, tog mig ca 3 timmar att komma hem tack vare västtrafik. Fick mig en go lång promenad men tog taxi tillslut. Ska jobba imorgon så denna dagen blir det till att bara ta det lugnt och samla krafter till det härliga lovet! Var även och myste med mitt fina kusinbarn förut. 
Bjuder på lite trötta bilder. 

ULLARED

Blev en trip till Ullared idag med klassen! Blev mycket nöjd med alla mina fynd. 
 

Årets trötta skolfoto

 
 

Söndagsångest

Söndagar kan ju nog vara något av det värsta som finns. Sån himla deprimerande dag och nu väntar en trött skolvecka. Imorgon är det iallafall Cardio som står på schemat. Godnatt
 

<3


Progress

Idag är jag på världens bästa humör. Imorgon är det fredag vilket innebär helg! & den kommer förövrigt bli hur bra som helst känner jag på mig. Annars har denna veckan bara varit sjukt trött, så deprimerande väder osv och är så himla skoltrött. Bara 7-8 månader kvar till stundenten, & då snackar vi FRIHET.

Bjuder på en #spännfjortiscoolyolo bild idag men det får ni faktiskt ta. Kram på er
 

Höst!

Hann ta en jätte fin bild på höstens fina färger när jag gick mot bussen. (Oj de lät gay)
Slutade tidigt så drog till jobbet efter skolan, har nämnligen fått extrajobb på min praktikplats så det är ju skönt. Har även gjort om lite i bloggen, försökte slänga in lite varma färger osv men det gick la sådär. Vet inte om jag vill ta bort alla inlägg här i bloggen och börja om på nytt, men samtidigt är den full utav minnen från 4-5 år tillbaka. Alltid kul och titta när man blir äldre och skratta åt sin trötta ungdom.
 

Älskling

 

Saturday

Nu är hösten verkligen här & snart kommer väl säkert snön. 
Blev ett gött banpass på gymmet igår och idag var det cardio som gällde. Är as trött, sover inte alls bra på nätterna. Men nu så ska jag dyka ner i soffan framför någon bra film. 
 

Mys

 
 

Torsdag

Morgonens mål, lite oboy HIHI och en otroligt snygg bild på det ;)
 

Lördag

 

Legday

Körde ben/rumpa på gymmet igår &fyfan vilken träningsvärk jag har.. 
Var hos en kompis igår så kvällen var ganska lugn. Men idag blir det iallafall utgång, och det ser vi fram emot! pÖz