Ännu ett liv till spillo.
Asså snälla, vad händer med världen? 2 självmord i Mölndal på bara en vecka? I en ålder som denna så mår alla mer eller mindre dåligt. Man måste kämpa vidare, om inte för sig själv så för andra runt om kring iallafall! Kasta inte bort era liv .

Hihihihihih ^^^^^^


Minnesstund!


Åkte in till stan efter skolan med Frida, Lisa & Jenifer. Köpte present till Haidar och ett par skor till mig. Typ sista paret av alla andra snygga skor som fanns kvar så fick bli dessa. Sedan blev det Minnesstund för Sanna, väldigt mycket folk som sörjde. Tråkigt. 


Not gonna need


Don't worry, be happy.

Rätt soooooooft att jag fick bilskjuts till skolan, så slipper man vänta på alla sena bussar osv. Men ska skutta in i duschen nu för har precis vart på gymmet med Frida. Sedan ska jag träffa min lilla emmis, puss!


En uppfinning vi kom på i skolan bara..

.....

Någon har ju käkat för mycket korv på sista tiden.............. (Mathilda)

Vila i frid!

Sanna, 18/5-1996 - 25/2-2012
Mina tankar går till dig, vänner & familj! Du var alldeles för ung.. Du hade hela livet framför dig.

You are so yesterday.


Härlig dag i skolan! Fick sluta tidigare och så fick jag skjuts hem av Coffe! Skönt att slippa ta bussen i detta skit väder.. Sov hos min söta lilla Cissi inatt, hade sjukt kul igår men det är hemlis så ingenting jag tar upp här! :D Men ska hoppa in i duschen nu, puss!

Sunday!


Sometimes you have to give up on people. Not becuse you don't care anymore, just becuse they don't.

Saturday!


ChingChong säger godmorgon!Kommit ur en dusch nu såhär på morgonkvisten. Ska äta frukost nu sen så får vi se vart dagen tar vägen! :D

Mysig fredag!

Fick skjuts hem ifrån skolan av Coffe, inte helt fel hihi. Dagen har iallafall spenderats med mina fina vänner Frida & Jenifer! Gick och handlarde lite chips osv (Frida gjorde det) så kollade vi på filmen Sanctum och myste. Får hoppas på att morgondagen blir lite roligare! Puss

USA IN MY ♥


Jag & mamma har pratat om att flytta tillbaka till USA när jag har pluggat färdigt osv, skulle inte vara helt fel! Fast skulle vara idiotiskt jobbigt att lämna alla också för den delen..

Springfeelings!


Haha åh kan man bli sötare? :D
Börjar komma fram lite vårkänslor känner jag nu. Bara plusgraderna som saknas och att det ska sluta blåsa.. Blev iallafall ett gött gympass efter skolan med Frida, bra som vi är. Precis kommit ut från ett härligt bad också så ska äta nu, sedan sover jag hos älsklingen inatt. Puss!

Sängen ropar väldigt högt..

Nu ska jag hoppa i säng. Vart en mysig dag hemma hos min älskling. Puss